Schilderwerk

Schilderwerk Welkom op de pagina schilderwerk

Naast de creatieve bewerkingen in de glaskunst ben ik ZZP ondernemer onderhoud Schilder voor particulieren en bedrijven eerst in loondienst later als zelfstandig ondernemer. Sinds 2006 erkend leerbedrijf.

De werkzaamheden bestaan uit onderhoud van woningen, gevel schilderwerk, en veelzijdige wandafwerking voor binnen, buiten Het vergulden met bladgoud van diverse ornamenten, lijsten etc.
Snakenborg Schilderwerken

Schilderwerk Plaatsen van isolatieglas en vervangen van door houtrot aangetast timmerwerk behoord tot de kwalificatie van de Vak Schilder.

Heel Speciaal op dit moment is de landelijke stijl het gebruik van kalk, krijt verven en Tadelak style paint voor een geweldige authentieke uitstraling of Art stucwerk die op de traditionele wijze word aangemaakt en opgebracht.
Werk Stervideo

Enkele mooie klussen:

Renovatie van de Bonifatius kerk te Medemblik, bladgoud sierrand C.S. te Amsterdam, woningen onder architectuur, monumentale panden, kinderdagverblijven, videotheek met levensgrote filmsterren aan de muur (dank aan Alien), Diverse reclame en naam borden, een moderne en authentieke woning te Lelystad met kalk en krijtverf.

Interesse gewekt ???

U kunt gebruik maken van het lage BTW tarief van 9% voor het schilderwerk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan door het Informatieformulier in te vullen.

Kleur maken